<< Nazaj na seznam objav
28/08/2023
Prvi šolski dan

Drage učenke in učenci!

Šolske počitnice se končujejo in veselimo se, da bo šola spet oživela in da se spet srečamo. Za lažji začetek smo za vas pripravili nekaj pomembnih informacij.

Pričakujemo vas v petek, 1. 9. 2023, ob 8.20 na šolskem dvorišču. Tu vas bodo sprejeli razredniki, ki vas bodo pospremili do garderob in nato v športno dvorano.

  • Učenci 2. in 3. razreda boste imeli pouk po petkovem urniku, za vse prijavljene učence bo organizirano podaljšano bivanje.
  • Učenci od 4. do 9. razreda boste imeli prvi dve uri razredni uri z razredniki v matičnih učilnicah, nato pouk po petkovem urniku.

Tudi za prijavljene učence 4. in 5. razreda bo zagotovljeno podaljšano bivanje.

S seboj imejte copate in šolske potrebščine za petkov urnik. Vsi obroki prehrane bodo zagotovljeni že prvi šolski dan. Šolski avtobus bo vozil po običajnem voznem redu, ki je objavljen na spletni strani šole. Učenci lahko koristijo tudi možnost  LPP prevoza. V kolikor imate kakšna vprašanja v povezavi s šolskimi prevozi, se obrnite na pomočnico, gospo Ksenijo Pišljar: email

Starši učencev od 2. do 4. razreda, ki svojih otrok še niste prijavili v podaljšano bivanje, bi pa želeli, da so vanj vključeni, prosimo, da izpolnite prijavnico, ki jo bodo otroci prinesli prvi šolski dan domov. Izpolnjeno prijavnico naj otrok vrne razredničarki do ponedeljka, 4. 9. 2023.

 

Sprejem prvošolcev

Prvošolci se s svojimi starši zberete na šolskem dvorišču ob 9.00. Pričakali vas bodo najstarejši učenci na šoli, devetošolci, in vam izrazili dobrodošlico ter vas pospremili do šolske avle, kjer boste spoznali svoje učiteljice. Po kratkem programu in nagovoru ravnateljice se boste odpravili v svoje učilnice, starši pa z razredničarkama na prvi roditeljski sestanek.

 

Želimo vam lepe zadnje počitniške dni in se veselimo ponovnega srečanja.

Sonja Bregar Mazzini, ravnateljica