V lepem vremenu osvojeni trije tisočaki

Jesensko vreme nam je naklonjeno, tako smo tudi z učenci tretje triade uživali na pohodu, katerega smo izvedli na zadnji septembrski dan. Sedmošolci so se podali na vrh Lubnika (1025 m). Osmošolci do Vojkove koče na Nanosu (1240 m). Devetošolci (kot najsposobnejši) pa so se povzpeli še malo višje, na Ratitovec (1678 m).

Pot navzgor je vseeno pot navzgor, eni so jo premagovali lažje, drugi malo bolj počasi. A saj poznate tisti pregovor, da se počasi daleč pride. Pomembno je, da so vsi udeleženi učenci uspeli premagati zastavljeno pot in doseči cilj. Ko pa se na vrhu še malo okrepčaš, pa postane vzdušje sploh veselo. Tako sem lahko v družbi devetošolcev med potjo poslušal veselo prepevanje. In ne boste verjeli, fantje so bili tisti, ki so držali »štimo«.

Skratka, športni dan je minil lepo in varno. Tukaj bi želel pohvaliti vse udeležene učence tretje triade, ker so prišli na dejavnost pripravljeni tako, kot je potrebno. Ustrezna obutev, oblačila in ostala oprema. Takih dni dejavnosti si kot učitelj športa še želim!

Hvala za sodelovanje in športni pozdrav! Vodja ŠD: Branko Bizjak

[nggallery id=12]