Tek v Loškem Potoku

V petek, 2. 10. 2015, smo se udeležili jesenskega krosa. To medobčinsko tekmovanje organizira OŠ Loški Potok in se odvija na idilični planoti pred Loškim Potokom. Vreme nam je kar dobro služilo, ni bilo ravno toplo, a je bilo vsaj suho. Po dobri uri ovinkaste vožnje je tamkajšnji zrak zelo prijal. Začetek tekmovanja so odprli prvošolci in po končanem nastopu prve triade je že kazalo zelo dobro. Ob koncu so naši učenci skupno osvojili enajst stopničk, tako da se je napovedovalec že kar »hecal«, kdo ugane, kam gre naslednja medalja.

SEZNAM DOBITNIKOV MEDALJ: Na stopničke so stopili naslednji učenci: Iva Šurlan (2. mesto), Žan Ščukovit (1. mesto), Tinkara Alič (1. mesto), David Burnik (2. mesto), Tjaša Urbančič (2. mesto), Pia Peklaj (1. mesto), Tia Vidic (1. mesto), Matija Šenk (3. mesto), Matic Logar (2. mesto), Maks Repar (1. mesto), Taja Petek Koeveš (1. mesto). Pet učencev pa je priteklo na nehvaležno 4. mesto.

Tekmovanje je potekalo lepo in hitro. Je pa bila pot nazaj malo daljša. Zaradi tehničnih težav z avtobusom smo morali pri OŠ Škofljica počakati na drug avtobus. Na koncu se je vse dobro izteklo in že smo z mislimi pri naslednji tekaški preizkušnji, to bo Ljubljanski maraton. Vabljeni!

Vsem dobitnikom medalj in tudi vsem ostalim sodelujočim čestitamo!

Športni pedagog: Branko Bizjak