Slovenija ima talent - AVDICIJE

Pozdravljeni učenci!

Pišemo vam iz kreativne produkcije POP TV, kjer  že v polnem zagonu pripravljamo šesto sezono najbolj odmevnega in zabavnega šova pri nas, Slovenija ima talent. Na vas se obračamo, ker verjamemo, da v šolskih klopeh sedi mnogo še neodkritih talentov, ki se ukvarjajo z različnimi dejavnostmi in si zaslužijo, da za njihov talent izve širše občinstvo. Talent ni samo petje, plesanje ali igranje klavirja, lahko je tudi sestavljanje rubikove kocke, skejtanje, bunkabrc, izvajanje čarovniških trikov, hitrostno postavljanje piramide iz plastičnih kozarcev, igranje na kozarce, vožnja z monociklom, gimnastika in še in še ... Sodelovanje v oddaji Slovenija ima talent pa nudi predvsem zabavo, nova doživetja in priložnost dokazati ter pokazati se širši javnosti. Veseli bomo, če nam boste pri odkrivanju novih talentov pomagali tudi vi in nas opozorili na kakšno dekle, fanta ali skupino, za katere veste, da imajo talent in željo po nastopanju, vendar potrebujejo le malce spodbude, da ta talent delijo tudi z drugimi.

Ravno v teh dneh po Sloveniji organiziramo tudi prvi sklop predizborov, na katerih želimo spoznati in srečati čimveč različnih talentiranih ljudi. Zato vse, ki imajo kakšen talent, prisrčno vabimo, da se teh predizborov udeležijo.

PREDIZBORI BODO POTEKALI NA NASLEDNJIH LOKACIJAH (nastopajoči lahko pridejo kadarkoli med 10:00 in 18:00 h): Petek, 10. 6. – LJUBLJANA – Plesna šola Urška, Dunajska cesta 18, Ljubljana Sobota, 11. 6. – CELJE – RITS, Kidričeva ulica 25, Celje Sobota, 11. 6. – KRANJ – Cha Cha Cha, Plesni center Gorenjske, Slovenski trg 7, Kranj Nedelja, 12. 6. – NOVO MESTO – Kulturni center Janez Trdina, Novi trg 5, Novo mesto Nedelja, 12. 6. – MURSKA SOBOTA – Hotel Diana, Slovenska ulica 52, Murska Sobota Sobota, 18. 6. – MARIBOR – Hotel City Maribor, Ulica kneza Koclja 22, Maribor Sobota, 18. 6. – PORTOROŽ – Avditorij, Senčna pot 8a, Portorož Nedelja, 19. 6. – LJUBLJANA – Plesna šola Urška, Dunajska cesta 18, Ljubljana

Seveda pa nas lahko tudi pokličete in poskusili bomo navezati stike z mladimi talenti in jih povabiti, da se pridružijo ostalim nadarjenim ljudem. Naša telefonska številka 01/5893-567 je odprta za vse in odgovorili bomo tudi na vsa vaša morebitna vprašanja. Pišete pa nam lahko tudi na mail talent@pop-tv.si. Več o samem šovu in pogojih sodelovanja pa si lahko preberete tudi na http://prijava.24ur.com/prijava-tekmovalci/talent2016.

Veseli bomo vašega odziva!

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo uspešen zaključek šolskega leta. Ekipa oddaje Slovenija ima talent