PIL-ov fotografski natečaj

Sodeluj v PIL-ovem fotografskem natečaju in se poteguj za to, da bo tvoja fotografija objavljena kot poster!

Vse učence od 5.-9. razreda vabimo k sodelovanju v PILovem fotografskem natečaju, v katerem si lahko priborite super nagrade: naročnine na Pil, iPod shuffle, zvočnik ... najboljša fotografija po oceni strokovne žirije pa bo objavljena v Pilu kot poster, ki bo lahko krasil stene mnogih vaših vrstnikov!

Kaj moraš storiti?

Slikaj žival – svojega ljubljenčka, babičinega mačka, slona v živalskem vrtu, mravljo v gozdu ali katerokoli drugo žival in fotografijo pošlji do 31. 12. po elektronski pošti na nika.osredkar@mkz.si! Zmagovalci bodo znani v prvem tednu leta 2016.

Izmed vseh prispelih fotografij bo strokovna žirija izbrala 3 najboljše in jih bogato nagradila:

1. nagrada: Poster s tvojo fotografijo in polletna naročnina na PIL 2. nagrada: Pilova majica in 3 mesečna naročnina na PIL 3. nagrada: Pilova peresnica in 3 mesečna naročnina na PIL

Hkrati z razglasitvijo rezultatov 5.1.2016 bomo prek Pilove Facebook strani vzpostavili tudi galerijo najboljših slik mladih fotografov. Tam si bodo lahko sodelujoči izmenjali mnenja o svojih fotografijah in jih delili s širšo javnostjo. Obiskovalci spletne galerije bodo z všečki glasovali za njihovo najljubšo sliko. Avtorjem slik, ki bodo prejele največ všečkov, bomo podelili posebno nagrado občinstva. Glasovanje bo zaključeno 15.1.2016 ob 20:00.

Nagrade so sledeče:

1. nagrada: iPod shuffle in polletna naročnina na PIL 2. Nagrada: MP3 Multifunkcijski zvočnik TT028 in polletna naročnina na PIL 3. Nagrada: polletna naročnina na PIL in Pilova majica 4. Nagrada: 3 mesečna naročnina na PIL in Pilova majica 5. Nagrada: 3 mesečna naročnina na PIL in Pilova majica 6. – 10. nagrada: Pilova peresnica

In še zadnja dobra novica: vsi sodelujoči dobijo 30 % popust pri naročnini na revijo PIL v tem šolskem letu!

Lep pozdrav iz Uredništva revije Pil.