eDobrovček - 1. številka 2016/2017

Pozdravljeni bralci eDobrovčka!

Šolsko leto je že v polnem teku, poletne počitnice so le še oddaljen spomin, konec je lenarjenja, potrebno bo, v kolikor še niste, resneje poprijeti za delo oz. učbenike, delovne zvezke, zvezke, knjige.

In ponovno smo z vami mi, novinarji novinarskega krožka, ki smo si zadali cilj, da pred vsakimi počitnicami na spletno stran naše šole »obesimo« novo številko e-časopisa in se na tak način spomnimo vsega, kar smo doživeli v obdobju med enimi in drugimi počitnicami.

Moramo pa na tem mestu omeniti vse učitelje in učence, ki prispevajo svoje prispevke in nam na tak način pomagajo pisati neke vrste kroniko šolskega vsakdana. Brez njih bi bil ta časopis težko tak, kot je.

Pred nami so že prve počitnice in prva števila eDobrovčka. V njej si boste lahko prebrali, kaj vse se je na naši šoli že dogajalo v slabih dveh mesecih. Bilo je že mnogo zanimivega, zabavnega in tudi poučnega. Prebrali boste lahko tudi intervju z našo nadobudno violinistko. V vsaki številki bomo predstavili vsaj enega učenca naše šole. Tudi nasveti ne bodo manjkali. Tokrat o učenju. Manjkati ne smejo niti šale. Ni šans! Preberite oz. oglejte si jih. Pa še kaj zanimivega se bo našlo, zato le prelistajte eDobrovcka!

Sicer pa vam želimo nepozabno, prijetnih dogodivščin in neprecenljivih izkušenj polno šolsko leto 2016/17. Med prvimi počitnicami pa FSM!

novinarji novinarskega krožka, oktober 2016

edobrovcek 1 2016 2017