Po dolgem času in nepredvidljivem letu zaradi korone smo se spet zbrali in pripravili predstavo z naslovom Evin dnevnik.

Za nami sta že dva pomembna nastopa. Najprej smo se predstavili na območnem srečanju otroških in mladinskih gledaliških skupin Nagajivi oder, ki je potekal 24. marca na OŠ Brezovica, nato pa še 4. aprila na 19. Otroškem festivalu gledaliških sanj v Pionirskem domu v Ljubljani.

Obakrat so nas, kot tudi ostale dramske skupine, spremljali in ocenjevali strokovnjaki. Na Nagajivem odru režiser Miha Golob, v Pionirskem domu pa igralec Tadej Pišek, dramaturginja Staša Prah ter gledališka pedagoginja Urša Strehar Benčina.

Očitno so bili z našim nastopom zadovoljni, saj je bil Evin dnevnik na 19. Otroškem festivalu gledaliških sanj med tremi nominiranimi za najboljšo predstavo tretje triade, še posebej pa sta bila pohvaljena igralca Jerneja Stopar in Nik Lango, ki sta na zaključni prireditvi prejela priznanje za obetavna igralca (z obrazložitvijo, da sta to vsekakor najboljša učitelja, kar jih je 🙂 ).

Čakajo pa nas še najpomembnejši nastopi, ko se bomo predstavili tudi učencem na šoli ter staršem. Pričakujte povabilo 🙂

Dramska skupina OŠ Dobrova