Spoštovani učenci in starši!

Ker se čas odločitve o nadaljevanju šolanja in izbiri poklicne poti za učence 9. razreda vsako leto hitro približa, iščemo načine, ki bi mladim omogočili premišljene odločitve, podprte z dovolj informacijami. S tem namenom smo se osnovne šole Brezovica, Dobrova, Horjul, Log –Dragomer, Polhov Gradec in Preserje povezale pri organizaciji obsežne predstavitve srednjih šol, za katere naši učenci izkazujejo največ interesa.

Vabimo vas na predstavitev okoli 35 srednjih šol, ki bo potekala v torek, 22. 11. 2016, od 17. do 19. ure, v prostorih Osnovne šole Dobrova.

Prireditev bo potekala v sejemski obliki, tako da bodo predstavniki srednjih šol predstavili značilnosti in posebnosti svoje šole in vam bodo na voljo za natančnejše informacije in nasvete.
Prepričani smo, da boste obiskovalci pridobili kakovostne informacije, neposredno od samih izvajalcev srednješolskega izobraževanja. Posebej pa želimo še opozoriti, da se bodo Tržnice poklicev udeležile srednje šole, ki se vam bodo posvetile, da boste pridobili veliko koristnih informacij.
Parkirišče bo urejeno za športno dvorano.

Vljudno vabljeni!

Petra Prevec,                                                          Viljem Kovačič,
šolska svetovalna delavka                                    ravnatelj